Prijava

Ispuni prijavu i postani dio startup svijeta

Pokažite hrabrost i prijavite se u program u kojem vas čekaju poznati domaći i strani stručnjaci iz različitih poslovnih sektora koji će vam pomoći ući u poslovni svijet!
Detalji o uvjetima i kriterijima prijave

Inkubatorski program

ZIP startup inkubatorski program je intenzivni program u trajanju 4 mjeseca. Po završetku programa postoji mogućnost primanja seed investicije do 100.000 kn od strane ZIP-a. Cijena programa je 3.000 kn + PDV po timu za sva četiri mjeseca. Provjerite ovdje što sve dobivate u sklopu programa.

Akceleratorski program

Novi akceleratorski program će se odvijati usporedno sa standardnim startup programom u ZIP-u, u suradnji s jednom od najvećih hrvatskih kompanija. Ovaj program je namijenjen tvrtkama koje već imaju proizvod, prototip ili su u finalnoj fazi razvoja, a kako bi im omogućio potpunu posvečenost razvoju projekta. Svaka tvrtka ulaskom u program prima investiciju od 100.000 kn za manjinski udio u projektu. Cilj ovog novog akcelaratorskog programa je ubrzavanje razvoja proizvoda i izlaska na tržište.

Prijava za:

You have a killer project lined up and some friends you started making it with?

It's been a couple of months - you came up with some great features, you talked to your other friends, and they think the project is awesome...

And it's all almost done...

You just have to finish the app
You just have to think how you will make money
You just have to figure out the pricing
You just have to find customers
You just have to... You just have to... You just have to...

If you don't know what to do next, come join us!