ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
IMG_3184
01
Srp
2016

Barbara Perić, Upscale Programme Manager, Tech City UK

by Domagoj Delimar
U ZIP-u sam provela 8 mjeseci radeći sa startupima i pomažući u organizaciji. Za nekog koga zanimaju inovacije i poduzetništvo, ovo je bio odličan korak. Naučila sam kako u praksi teče proces od imanja ideje, pitchanja, mentoriranja pa sve do dizanja investicija. Naučila sam što znači crowdfunding i imala sam priliku sudjelovati u izradi prave Kickstarter kampanje. Ali ono što je posebno kod ZIP-a je zajednica. To je nevjerojatna zajednica koja bodri i gura sve uključene da uče, rade pametno i budu potpora jedni drugima.

Ovo iskustvo mi je iznimno pomoglo da napredujem dalje. Pogotovo jer sam imala podrsku cijelog ZIP-a u pogledu brojnih savjeta i preporuka. Dobila sam dvije ponude za posao, koje sam odbila jer mi se ukazala prilika da odem u Techstars, u jedan od najvećih startup akceleratora na svijetu. Danas radim u Tech City UK-u i vodim akcelerator za 30 najbrže rastućih startupa u UK-u.

Preporučila bih ZIP svima koje zanimaju startupi, crowdfunding i inovacije. Osim radnog iskustva, dobit ćete uvid u to sto je aktualno u tech industriji od strane Hrvatskih i svjetskih stručnjaka. Nemojte propustit biti dio nevjerojatnog tima na čelu s Tihanom. :)

Naši volonteri, Barbara i Luka :)

Ako želiš dobiti slično iskustvo kakvo su imali već Barbara i drugi volonteri, sada imaš priliku doći kod nas i u sklopu stručnog osposobljavanja - provjeri ispunjavaš li uvjete i prijavi se na naš oglas za posao!
Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.