Hrvatska - Izrael Inovacijski Dan

Na prvom tehnološkom događanju ovakvog tipa prezentirat će se izraelski pružatelji rješenja u oblaku, sigurnosnih IT rješenja i općenito IT rješenja.

Podržan od strane Veleposlanstva Države Izrael u Hrvatskoj i uz suradnju sa Hrvatskom gospodarskom komorom, Zagrebački inkubator poduzetništva i Marketing Innovation Worldwide Ltd. će vam dovesti najbolja izraelska startup poduzeća koja će predstaviti inovativne tehnologije i rješenja u potrazi za prodajnim kanalima, partnerima i drugim prilikama u Hrvatskoj, na Balkanu i istočnoj Europi.

Putem ovog događaja će se sponzorirati niz intenzivnih sastanaka između izraelskih kompanija i hrvatskih donositelja odluka.

Odabrani delegati će vam prezentirati poseljednje u izraelskoj tehnološkoj inovaciji: očekujemo da ovo događanje ponudi velike prilike za identificiranje prodornih B2B rješenja. Hrvatska poduzeća koja žele obogatiti svoja rješenja i efikasnost, IT distributeri, integratori, financijske institucije i CIO/CISO-i srednjih i velikih organizacija, bit će spojeni sa s izuzetnim novim proizvodima i metodama.

Program:

09:00 - 09:30 Registracija
09:30 - 09:45 Otvorenje i riječi dobrodošlice
09:45 - 10:45 Prezentacije izraelskih sudionika
10:45 - 11:00 Pauza za kavu
11:00 - 13:00 Jedan-na-jedan sastanci

Nova cesta 7, HGK

Thursday, 12.03.2015. 09:00