Master Class: Investicija u očima startupa i investitorice

U suradnji s HUB385, organiziramo prvi ovogodišnji ZIP Master Class, koji će se održati 23.5.2017. u 17:30h, u prostorijama HUB385.

Master Class je naš projekt edukacije, u sklopu kojeg smo od prvog predavanja održanog u srpnju 2013. do danas imali čast i zadovoljstvo pokretačima startup projekata i široj zainteresiranoj javnost dovesti mnoge domaće i međunarodne stručnjake u raznim područjima, kako bi svoja iskustva prenijeli poduzetničkoj zajednici.

Na ovome Master Class predavanju ćete moći upoznati Marie-Helene Ametsreiter koja je u svojih dvadesetak godina uspješne karijere prošla zaista nevjerojatan put. Od vremena kada je radila na visokim pozicijama u Vipnetu, koji je tada bio startup, preko rada u velikim međunarodnim korporacijama (Telekom Austria Grupa i OMV), pa sve do pridruživanja austrijskom SpeedInvestu, u kojemu aktivno radi sa startupima preko dvije godine.

Uz Marie-Helene, gost predavač će biti i Marijan Mumdžijev, koji nakon rada za neke od najjačih telekoma u Europi, postaje CEO hrvatskog startupa Amodo. Amodo je prva tvrtka u regiji koja povezuje vozila s internetom s ciljem da vozače učini sigurnijima u prometu, a vozačko iskustvo učinkovitije i zabavnije.

SpeedInvest je 2016. godine uložio u Amodo, te je cijelu investiciju predvodila upravo Marie-Helen Ametsreiter, tako da ćete imati priliku čuti iskustva obje strane investicije od 450,000 € što će ujedno biti cijela srž predavanja.
„Što je investicija značila za Amodo kao startup i kako su bili zadovoljni cijelim postupkom? Zbog čega je SpeedInvest odlučio investirati u Amodo? Kakva su iskustva tijekom i nakon investicije?“ – samo su neka od pitanja kojih će se sigurno dotaknuti obje strane.

I u ovoj sezoni Master Classa partner je HAMAG-BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije, koja putem Europske poduzetničke mreže (EEN) financira dolazak predavača.
Ulaznice za ovo svakako zanimljivo predavanje možete nabaviti putem linka http://bit.ly/2qWB1QV.  Požurite jer je broj mjesta ograničen.

Marie-Helene Ametsreiter

Marijan Mumdžiev

HUB 385, Petračićeva 4, Zagreb

Tuesday, 23.05.2017. 17:30