MASTER CLASS: Od Finske do Marsa

Nakon nedavno održanog zanimljivog predavanja u sklopu projekta “Master Class”, dovodimo još jednog atraktivnog predavača - Maria Aguileru, osnivača kompanije Tespack.

2008. godine osnovao je svoju prvu uspješnu firmu vezanu uz wearable tehnologiju, a danas je CEO Tespacka, također iz područja wearable tehnologije koja korisnicima uz pomoć solarne energije omogućuje generiranje energije u pokretu zbog čega ga nazivaju i budućnošću energetike. Tespack je nedavno dobio investiciju od 2 milijuna eura u kojoj je sudjelovala zanimljiva kombinacija investitora iz Saudijske Arabije i Silicijske doline. Posebno je zanimljivo što Tespack u partnerstvu s austrijskim “Austrian Space Forum” razvija verziju svog solarnog ruksaka za - Mars!

Kako je Tespack prisutan na mnogim tržištima, Aguilera je upoznat s britanskim, sjeverno-američkim i azijskim tržištem, ima široko poznavanje poslovne strategije i brandinga te je vrsni logističar.

Na predavanju će te moći čuti zašto je Mario Aguilera odlučio svoj startup otvoriti u Finskoj te koje su pozitivne i negativne strane finskog startup ekosustava, zašto je i kako startup otvoren za raznolika tržišta (poput Finske, Nizozemske, Ujedinjenog Kraljevstva, Španjolske) te na koji način je moguće te različite krajeve diljem Europe povezati.

Registracija za ovaj događaj je obvezna putem Entrio sustava. Ulaznice su besplatne, a broj mjesta ograničen.

 

Mario Aguilera

ZAGREBAČKI INKUBATOR PODUZETNIŠTVA

Wednesday, 15.11.2017. 18:00