Master Class: Yonatan Raz-Fridman, Kano

Predstavljamo vam drugi Master Class u studenom!

Susnivač i CEO britanskog Kanoa, kompjuterskog kita pomoću kojeg bilo tko, bilo gdje može krenuti učiti kodirati i izrađivati računala, dolazi nam u goste, a pričat će nam o “umjetnosti početka”.

Ako imate ideju, strast i viziju, odlučili ste ŠTO želite stvoriti i ZAŠTO je važno da to stvorite, ali tu ste i stali, ovo je predavanje za vas! Yonatan će pričati KAKO dalje, podijelit će svoja iskustva o tome što su i kako činili u Kanou, gdje su u roku od 3 godine došli od ideje do proizvoda, te prodali 100 tisuća primjeraka istog (na putu su da postanu jedna od najuspješnijih Kickstarter kampanja ikada) izgradivši izuzetan tim i osiguravši investicije od investitora svjetske klase.

Yonatan je imao ključnu ulogu u dizajnu i razvoju portfelja proizvoda u Kanou, u uspostavljanju operacija koje su omogućile da Kano dostavi oko 100 000 jedinica za kupce u više od 80 zemalja s izvanrednom razinom kvalitete kao i u izgradnji ambicioznog i predanog tima sastavljenog od ljudi od više od 20 nacionalnosti sa sjedištem u Londonu te osiguravanju 19 milijuna dolara financiranja od istaknutih investitora.

Yonatan Raz-Fridman

ZIP, Remetinečka c. 7

Thursday, 24.11.2016. 17:30