SuperFounders On Tour: Meetup in Zagreb

SuperFounders je startup akcelerator za Balkansku regiju. Provodi se u suradnji s nekoliko vodećih startup organizacija u regiji, a od ove godine uključujući ZIP kao organizatora programa za Internet of Things.

Program se provodi već dvije godine, pomaže startup osnivačima, donosi potrebne vještine i ključna znanja za razvoj startupa, kao i fokusiranu podršku za aktualne tehnologije i industrije koje su važne za uspjeh.

Od ove jeseni, sudionici mogu izabrati SuperFounders akceleraciju fokusiranu na jedno od sljedećih područja, ali istovremeno mogu izabrati i dodatna područja ukoliko je njihov startup multidisciplinaran:

  1. Internet of Things
  2. Business cloud
  3. Consumer Mobile
  4. Fintech & Commerce
  5. Alternative Energy
  6. Life Science

Na kraju programa sudionici će imati priliku prezentirati svoj startup ispred desetak odabranih investitora na događaju koji se zove Demo Day, a održava se u okviru sljedećeg Balkan Venture Foruma u Zagrebu.

Dođite u ZIP ovog petka od 18:00 sati na informativnu prezentaciju i druženje s timom ZIP-a, SuperFoundersa i našeg fintech partnera, akceleratora Booster iz Bratislave.

Očekujemo vaš dolazak :)

ZIP.Factory, Remetinečka c. 7

Friday, 11.09.2015. 18:00