Vrijeme je za #startupZG Idea Bootcamp i nagradu od 15.000kn

Želite pokrenuti posao, imate ideju, nemate ideju, imate problema s pokretanjem ideje, nedostaje vam poslovnog znanja, ne znate tko vam može dati objektivnu procjenu vaše ideje, imate tim s kojim želite raditi ili još uvijek nemate tim…ali želite raditi i razvijati svoju ideju jer vjerujete u nju?

#startupZG intenzivno je dvodnevno natjecanje s ciljem razvoja inovativnih poduzetničkih ideja na brz i efikasan način, a ove će se godine održati 16. i 17. lipnja. U sklopu natjecanja, timovi koji žele razviti svoju ideju uz pomoć mentora imaju priliku naučiti kako od ideje stvoriti poslovni projekt, mogu čuti što stručnjaci i mentori misle o njihovoj ideji te kroz konkretno natjecanje provjeravaju koliko poduzetničkog duha uistinu imaju. Najbolji tim ima priliku osvojiti nagradu u vrijednosti od 15.000 kn, što idejama u začetku može itekako pomoći u poticanju daljnjeg razvoja projekta.

#startupZG najnovije je izdanje ciklusa poduzetničkih i startup događanja koja je ZIP već organizirao od 2015. godine, kako u Zagrebu tako i u drugim gradovima kao što su Koprivnica i Velika Gorica.

Ovogodišnji strateški partner natjecanja je Visoko učilište Algebra, u sklopu čijeg će se kampusa u Zagrebu natjecanje i održati, a glavni partner natjecanja je Grad Zagreb, koji je i financijski podržao inicijativu.

Kroz dosadašnja je natjecanja poduzetničkih ideja koje je organizirao ZIP prošlo više od 250 poduzetnika, 100 timova i ideja. Prijave za #startupZG otvorene su do 10. lipnja 2018. u ponoć na linku.

Kriterij za odabir pojedinaca prjavitelja bit će vođen prema tome tko se prvi prijavi.

Kampusu Visokog učilišta Algebra

Saturday, 16.06.2018. 09:00