ZIP MasterClass: Pyry Taanila, Catchbox

Finski industrijski dizajner, magistar umjetnosti, inovator i suosnivač startupa Catchbox, Pyry Taanila održat će prvo u novoj seriji zanimljivih predavanja internacionalnih stručnjaka i poduzetnika.

ZIP MasterClass serija predavanja predstavlja projekt u sklopu kojeg ZIP uz pomoć partnera u Hrvatsku dovodi internacionalne poduzetnike i stručnjake raznih domena koji mentoriraju ZIP timove i nakon toga održe i javno predavanje o zanimljivim temama iz svijeta bliskog startupima i tehnologijama.

Pyry Taanila je inspirativan primjer mladog poduzetnika otvorenog uma, koji je uspio u komercijalizaciji inovacije i izgradnji potpuno novog segmenta proizvoda koristeći pritom tehničke i vještine dizajna.

Zagovornik je uporabe design thinkinga i snažnog pristupa dizajna centriranog prema korisniku u izgradnji startup projekata. Osim toga, Pyry će govoriti i o definiranju vizualnog identiteta te odabiru imena poduzeća.

Pyry je sa svojim timom razvio Catchbox - mikrofon posebno dizajniran tako da se može bacati u publiku na većim događanjima. Osim široke popularnosti, Catchbox je osvojio i dvije nagrade u području dizajna proizvoda.

Ovaj MasterClass je omogućen uz velikodušnu pomoć Veleposlanstva Finske u Zagrebu.

Pyry Taanila

ZIP, Remetinečka c. 7

Thursday, 05.05.2016. 17:30