ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
zip-investments-in-croatian-startups-featured
27
Velj
2015

Investicije u hrvatske startupe [infografika]

by Domagoj Delimar

Prikupili smo sve javno objavljene podatke o investicijama u hrvatske startupe u zadnje tri godine i odlučili ih prezentirati u obliku infografike.

Mihovil Barančić je zaslužan za prikupljanje podataka, a Tihana Marelja je složila ovu infografiku:

Naravno, budući da nisu sve investicije javne dostupne, niti ovaj popis nije savršen i potpun. Također, Mihovil Barančić ističe kako smo “uspjeli obuhvatiti samo razdoblje 2012.-2014., a bilo je i ranije vrlo interesantnih investicija kao npr u GoHome.hr i ShoutEm. U 2015. će ih biti još puno, evo samo u ZIP startupove od početka godine imamo već 4 investicije.”

I na kraju, ako imate informaciju o nekom ulaganju u hrvatski startup, a koja nama fali, cilj je s vremenom prikupiti što kompletniji popis, tako da bismo Vam bili zahvalni kad biste nam se javili s tom informacijom. Ono što mi možemo garantirati jest da ćemo te podatke držati otvorenima i dostupnima na našim web stranicama.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.