ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
EEPA 2015
29
Lip
2015

Još jedno priznanje za promicanje poduzetničkog duha u Hrvatskoj

by Domagoj Delimar

Iako ne radimo ovo zbog priznanja, lijepo je vidjeti kada se neke stvari prepoznaju. Opetovano.

Ove godine smo već dobili priznanje kao najbolja potporna institucija u Hrvatskoj u 2014. godini, a ovaj puta smo odabrani među 15 projekata u Hrvatskoj, da u kategoriji “Promicanje poduzetničkog duha” uz Grad Jastrebarsko (kategorija “Poboljšanje poslovnog okruženja”) predstavljamo Hrvatsku na European Enterprise Promotion Awards 2015 u Luksebmurgu.

Posebno se radujemo susretu sa kolegama iz drugih članica EU u Luksemburgu, gdje se nadamo naučiti i iz njihovih iskustava te tako unaprijediti naš lokalni program.

Tihana Marelja, koordinatorica ZIP-a izrazila je zadovoljstvo priznanjem, kao i želju da dogodine bude još veći broj ovakvih prijava na nacionalnoj razini:

Jako smo zadovoljni da su opet prepoznati napori koje radimo s ciljem pomaganja mladim poduzetnicima iz regije da pokrenu vlastiti posao, a posebno time što vidimo da se u zadnje vrijeme jača svijest o važnosti takvih aktivnosti pa možemo vidjeti i druge projekte diljem cijele Hrvatske, kojih se nadamo da će biti samo još više.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.