ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
Ivan Babić i Antonija Vedak
16
Pro
2016

Na Progress Review startup MarryMe nagrađen sa 1000 eura

by Tihana Marelja

Jučer smo održali Progress Review, na kojemu su timovi desete jubilarne generacije, prezentirali svoj napredak i pokazali što su sve uspjeli napraviti u prvoj polovici inkubatorskog startup programa. Nakon samih prezentacija ujedno se i proslavio zajednički uspjeh timova  i ZIP-a.  Sretni smo što možemo predstaviti desetu po redu ZIP-generaciju s njihovim napretkom. Za nas je to dokaz da radimo dobar posao ali bez podrške partnera sigurno ne bismo mogli biti tu gdje smo sada. I ove godine Erste banka želi pomoći našim timovima i s nagradom od 1.000 eura motivirati i poduprijeti njihov rad, na čemu smo im jako zhvalni što su od samog početka uz nas.

Nagradu od 1000 eura, koju osigurava Erste banka, uručio je Ivan Babić, direktor poduzetničkog centra Zagreb Erste Banke, koji je s ponosom priopćio okupljenima:
 „Prije svega u ime Erste banke želim čestitati ZIP-u na 10. jubilarnoj generaciji potencijalnih mladih poduzetnika. U ovih preko 4 godine zajedničkog rada, ZIP je zaista izrastao u dokazanu i uspješnu poslovnu organizaciju u Hrvatskoj. Velike čestitke i pobjednici Antoniji Vedak (MarryMe) na izuzetno kvalitetnom radu  i trudu, a Erste banka će se i dalje u suradnji sa ZIP-om truditi poticati inovativno i uspješno poduzetništvo.„

 

Tihana Marelja

Accidentally stumbled upon the world of startups, but deliberately choose to stay in it!