ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
25
Kol
2015

Otvorene prijave za novu generaciju startup timova

by Domagoj Delimar

Nakon što je i sedma generacija ZIP startupova 1.7. imala svoj Demo day i time završila ZIP Startup program, vrijeme je za još jedan novi proces prijava i odabira novih startup timova koje će dobiti priliku inkubacije u ZIP-u iduća četiri mjeseca.

Ako želite biti dio ZIP-ove osme generacije uspješnih starupova, nemate što čekati, prijavu odradite na “Prijavi se”, a ako imate neki pitanja prije prijave, posavjetujte se sa najčešćim pitanjima ili nas jednostavno kontaktirajte putem Facebooka, Twittera ili kontakt forme.

Nije toliko važno imate li već neki prototip, da li ste taman izašli ili ste pred samim izlaskom na tržište, ZIP je pravo mjesto za vas ako razmišljate o tome kako pokoroti svijet svojom idejom.

Prijave su službeno otvorene od danas na zipzg.com, a trajat će do 20. rujna ove godine, nakon čega slijedi selekcija timova, od kojih će oni najinteresantniji biti pozvani u ZIP predstaviti se uživo.

Ako još ne znate u potpunosti što sve dobivate ulaskom u ZIP i koje vam se mogućnosti nude nakon završenog programa, saznajte.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.