ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
05
Ožu
2014

Erste Finnovation Hackathon 2

by Tihana Marelja

Fotograf: Hrvoje Mihajlic

Prijavite se na drugi po redu Erste Finnovation Hackathon koji organiziramo u uspješnoj suradnji s poduzećem BeeOne GmbH i ERSTE Bankom. Natjecanje će se održati 05. i 06. travnja u ZIP.Factory prostoru (Remetinečka cesta 7).

Natjecatelji neće imati informacije o temama prije početka natjecanja, već će sve informacije dobiti neposredno prije samog početka. Natjecatelji će imati 24 sata za slaganje radnog prototipa svoje aplikacije kojom bi riješili izazov koji su odabrali. Nakon 24 sata svaki od timova će ukratko predstaviti svoje na temelju kojeg će ostali natjecatelji i odbor sudaca procijeniti i proglasiti pobjednički tim koji će i ove godine dobiti novčanu nagradu u iznosu od 1337 € za svakog člana tima. Također su predviđene i nagrade za drugo i treće mjesto. Ukoliko dođe do obostranog interesa, pobjednički tim će moći razvijati svoj proizvod u suradnji s ERSTE grupom.

Rok prijave za Hackathon trajati će do 12.03. nakon čega slijedi selekcija prijavljenih timova. Prijaviti se možete već sada!

Tihana Marelja

Tihana Marelja

Bacc. ing. techn. inf. and operations manager of ZIP. accidentally stumbled upon the world of startups, but deliberately chose to stay in it!