ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
27
Velj
2014

Erste i BeeOne u nastavku suradnje sa ZIP-om

by Tihana Marelja

Nakon prošlogodišnje suradnje, Erste i BeeOne prepoznali su uspjeh i napredak naših timova i ove godine te su odlučili ponovo podržati naš rad. Naša suradnja sa BeeOne-om, poduzećem Erste banke osnovanog u Austriji koje se bavi istraživanjem i razvojem digitalnih rješenja i inovacija, nastavlja se i ove godine. BeeOne nastoji da se svaka dobra ideja vrlo brzo razvije u proizvod koji će poboljšati iskustva korisnika na svim područjima.

Cilj ove suradnje je dati podršku mladim poduzetnicima, poduprijeti razvoj startup ekosustava te poticanje startup kulture u Hrvatskoj i regiji općenito.

“Izuzetno smo zadovoljni nastavkom suradnje Erstea i BeeOne-a sa ZIP-om koja će omogućit našim timovima da steknu nova znanja i iskustva pomoću kojih će lakše stvorit konkurentu prednost na tržištu a samim time lakše doći do željenog uspjeha” naglasio je Saša Cvetojević.

Tihana Marelja

Tihana Marelja

Bacc. ing. techn. inf. and operations manager of ZIP. accidentally stumbled upon the world of startups, but deliberately chose to stay in it!