ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
21
Svi
2015

KJ Singh, direktor Techstarsa i Nenad Bakić, poznati ulagač i poduzetnik gostovali na Startup srijedi

by Domagoj Delimar

Jučer smo u suradnji sa Hrvatskom mrežom poslovnih anđela održali još jednu Startup srijedu, a ovaj puta su gost predavači bili Nenad Bakić, poznati hrvatski ulagač i poduzetnik te KJ Singh, direktor Techstars akceleratora iz New Yorka.

Startup srijedu je otvorio KJ Singh, koji je protekla tri dana proveo u ZIP-u mentorirajući ZIP timove, a pred gostima Startup srijede je predstavio Techstars akceleratorski program, što se zahtijeva od timova koji se prijavljuju, kao i što se može očekivati ako se uđe u taj poznati akcelerator. Kroz 2014. godinu Techstars startupovi su prikupili preko 180 milijuna dolara u investicijama.

Nenad Bakić, osnivač portala MojPosao i agencije za pronalazak ljudskih potencijala Selectio, kroz svoje je predavanje pokušao okupljenima objasniti ulagačku percepciju rizika i prinosa te alokaciju imovine u Hrvatskoj. Posebnu pažnju je posvetio stavu građana o rizičnosti štednje, a na brojnim primjerima je pojasnio i najvažnije investicijske odluke.

Nakon predavanja je ostalo vremena za brojna pitanja i neformalno druženje u coworking prostorima ZIP-a.

Ako želite dobiti pravovremenu informaciju o idućoj Startup srijedi, predbilježite se na CRANE-ov newsletter, a za ostale ZIP aktivnosti na ZIP-ov newsletter. I svakako nas pratite putem društvenih mreža (Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube).

Pogledajte galeriju slika i video snimku:

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager