ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
zip-lansirajte-svoj-startup-1140x400
28
Tra
2015

Nemaš ideju? Prijavi se na prvi ZIP Idea Bootcamp! Imaš ideju? Još bolje!

by Domagoj Delimar

Ovo je poziv svima onima s previše ideja, ali bez odgovarajućeg tima za izvedbu istih, kao i onima koji bi rado sudjelovali na inovativnim startup projektima, ali trenutno nemaju neku svoju ideju za kojom izgaraju. Sve što će vam biti potrebno ovdje je barem jedna ideja i/ili volja raditi na nekoj novoj ideji.

Receptura za Idea Bootcamp: 2 dana prepuna ideja i sudionika spremnih na intenzivan rad uz pomoć mentora koji su vrsni stručnjaci na području poduzetništva, financija i startupova. ZIP će pružiti uvjete i resurse pomoću kojih će sudionici Idea Bootcampa svoje ideje moći postaviti na noge. Od vrhunskih mentora spremnih na pomoć pa sve do mogućnosti da se među ostalim sudionicima sastave pravi “dream team”-ovi za prave ideje.

Prvi dan će biti rezerviran isključivo za sklapanje timova i rad na idejama, koji će uključivati sastavljanje poslovnog i marketinškog plana, te razradu poslovnog modela. Slijedećeg dana će se, na temelju dovršene idejne razrade, nagraditi dva tima. Prva nagrada je mobitel/tablet, a druga uključuje izravan ulazak u ZIP inkubator u kojem tim može nastaviti raditi na svojoj ideji i time pokrenuti vlastiti startup.

Na kraju očekujemo da će se isfiltrirati najbolje ideje i timovi koji će na svojim projektima nastaviti raditi, a neki vjerojatno i u ZIP-u.

Događaj će započeti prezentacijom ideja u subotu, 23. svibnja nakon okupljanja sudionika u 9 sati u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Sudjelovanje na Idea Bootcampu zahtjeva registraciju zaključno do 20. svibnja.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager