ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
web-home-slider-logowelt2
20
Tra
2015

Novi glavni partner ZIP-a

by Domagoj Delimar

Sklopili smo ugovor o strateškoj suradnji kojim medijska grupacija Styria postaje glavni partner Zagrebačkog inkubatora poduzetništva.

Potporom ZIP-u Styria daje doprinos hrvatskoj startup sceni kao i poticaj inovativnosti i razvoju poduzetništva u društvu. Intenzivnim sudjelovanjem u praćenju projekata ZIP-ova startup programa Styria namjerava pružiti podršku novoj generaciji poduzetnika u ranoj fazi njihova razvoja te putem ZIP-a ulagati u tehnološke startup kompanije u Hrvatskoj. Glavne strateške smjernice i vrijednosti Styrije su inovativnost, poduzetnost i tehnološki razvoj. Upravo zato ova suradnja za Styriju ima velik značaj i potencijal.

Uz pokretanje vlastitog internog inkubatora, Styria je svjesna važnosti suradnje s neovisnim inicijativama te razmjene znanja i iskustava. ZIP je idealan partner za ostvarenje takve suradnje i komunikacije sa startup zajednicom.

“Veseli nas što možemo biti podrška mnogim zanimljivim projektima u ZIP-ovu startup programu, a nekima možda i odskočna daska na regionalnim tržištima. S druge strane vjerujemo da će inovativne ideje mladih poduzetnika i nama biti velika inspiracija za daljnji razvoj kompanije”, ističe Jasna Zemljić, Styria Corporate Development.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager