ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
22
Lis
2013

Vodimo vas na hub:raum WARP!

by Tihana Marelja

U suradnji s hub:raumom, Iskonom, te Hrvatskim Telekomom vodimo vas na WARP, osmodnevni intenzivni akceleratorski program kojeg organizira hub:raum Krakow. WARP program održat će se u periodu od 30. studenog do 7. prosinca u poljskom gradu Krakowu.

Kako da si osigurate put i natjecanje na jednom ovako bitnom događaju? Vrlo jednostavno! Za početak, pridružite nam se na uvodnoj radionici Ivana Petkovića s temom “Budućnost telekom poslovanja” 28. listopada u ZIP.events prostoru u 17 sati. Na radionici ćete čuti glavne smjerove u kojima ide industrija telekoma, te sve bitne informacije vezane za natjecanje Idea Pitching koje će vas odvesti u Krakow.

Natjecanje, Idea Pitching održat će se 8. studenog u 17 sati, također u ZIP.Events prostoru. Svaki će tim imati pravo na petominutno predstavljanje svoga projekta, na engleskome jeziku, a predložak prezentacije možete preuzeti ovdje. Selekcije prijava neće biti već svi koji se prijave dobiti će priliku od pet minuta da predstave svoju ideju. Ideje koje će se prihvati trebaju biti u fazi koncepta i pozadina ideje treba se uklapati u svijet telekoma. Kako biste osvojili put u Krakow morat ćete proći kroz žiri u kojem će biti: Ivan Petković (HT), Luka Sučić (hub:raum), Nikša Gopčević (Iskon), Ivo Špigel (ZIP) i Ivan Brezak Brkan (Netokracija).

Ne čekajte više nego se prijavite na uvodnu radionicu “Budućnost telekom poslovanja” putem Entria i saznajte sve potrebne detalje za Idea Pitching natjecanje.

Tihana Marelja

Tihana Marelja

Bacc. ing. techn. inf. and operations manager of ZIP. accidentally stumbled upon the world of startups, but deliberately chose to stay in it!