ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
nazovi_m
12
Ruj
2014

Pozivamo vas na druženje s osnivačima Bellabeata, Farmerona, Repslya i Rimac Automobila

by Tihana Marelja

ZIP otvara novu “školsku godinu” velikim novostima. Prikupili smo svježi kapital za investiranje u najjače startupe u Hrvatskoj i regiji. Dobili smo sredstva “Poduzetničkog impulsa” Ministarstva poduzetništva koja ćemo uložiti u vrhunsku opremu i unapređenje ZIP startup programa. Proširili smo naš  “ZIP.Factory” prostor kako bi timovi imali još bolje uvjete.

U tijeku je poziv za 6. generaciju ZIP timova koji će moći koristiti sve ove novosti.

Kako bismo obilježili početak nove “startup sezone”, organiziramo vrhunsku startup poslasticu. Našem pozivu odazvali su se pokretači nekih od najjačih hrvatskih startupa – (abecednim) redom:

  • Sandro Mur – Bellabeat (bivši BabyWatch)
  • Matija Kopić – Farmeron
  • Marko Linke – Repsly (bivši Salespod)
  • Mate Rimac – Rimac Automobili

Ove četiri kompanije prikupile su u proteklih 6 mjeseci više od 15 milijuna dolara investicije na globalnom tržištu. Investitori, od poslovnih anđela do velikih korporacija iz SAD-a, Europe i Azije prepoznali su njihov potencijal.

Pridružite nam se na druženju s ovim mladim poduzetnicima – popričat ćemo o “aktualnom trenutku” njihovih projekata i o njihovom pogledu na hrvatsko i globalno gospodarstvo.

Događanje: Nazovi M za “Majstore startupa”

Termin: 19. rujna 2014., 17 sati

Lokacija: ZIP.Factory, Remetinečka cesta 7

Sve zainteresirane sudionike pozivamo da se prijave putem linka. Sudjelovanje je besplatno uz obveznu prijavu. Očekujemo vrlo velik interes sudionika pa vam preporučujemo da se prijavite na vrijeme.

Dobro nam došli u novu ZIP startup sezonu!

Tihana Marelja

Tihana Marelja

Bacc. ing. techn. inf. and operations manager of ZIP. accidentally stumbled upon the world of startups, but deliberately chose to stay in it!