ZIP News

A lot happens in ZIP each week, get yourself up to date with the latest news.
img_2115_1140x400
13
Oct
2016

Prijave za novi ciklus radionica programiranja koje ZIP besplatno organizira za žene

by Domagoj Delimar

U travnju i svibnju smo imali priliku vidjeti koliko su ovakvi sadržaji traženi, nismo nikako mogli akomodirati sve koji su htjeli naučiti nešto novo i zato smo se potrudili ponovo organizirati nešto slično.

Ovaj put će se održati 2 grupe radionica sa po tri termina nedjeljom, od kojih prva kreće 23.10. s početkom u 9 sati u našim coworking prostorima. Slijedeće dvije radionice će biti 30.10. i 06.11. s terminima od 9-17 sati, a polaznice su obvezne prisustvovati na sva tri navedena termina.

U ovom ciklusu ZIP-ovi predavači će poučavati C# programiranju. Polaznice će se upoznati s osnovama objektno orijentiranog programiranja, osnovama programiranja u C#-u te izradom jednostavnih konzolnih aplikacija. Predavač ovih radionica će biti Ivan Čuljak, .NET developer i vlasnik transpose.xyz, agencije za razvoj Xamarin i Azure rješenja.

Za sudjelovanje je potrebno imati samo prijenosno računalo s instaliranim programom Visual Studio 2015. Nisu potrebna neka prethodna iskustva s programiranjem, iako je potrebno prijaviti se i odgovoriti na par pitanja, nakon čega će se odabrati polaznice.

Prijava na besplatne radionice

Osim ZIP-a, važnost ovog projekta su prepoznali i drugi pa tako podršku pružaju i Ambasada Sjedinjenih Američkih Država, kao i catering Cronique, koji će osigurati da se nikako ne uči na prazan želudac i da koncentracija uvijek bude na vrhuncu a sve to zahvaljujući jedinstvenoj ponudi domaće delikatesne hrane koja nam dolazi iz svih krajeva Lijepe naše.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.