ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
17
Ožu
2015

Sedam novih startupova ulazi u sedmu generaciju ZIP Startup programa

by Domagoj Delimar

Nakon prošlomjesečnog natječaja i selekcije početkom mjeseca, napkon je došao trenutak da objavimo “sedam odabranih” koji su ušli u najnoviju, 7. generaciju intenzivnog četveromjesečnog ZIP Startup programa.

Ono što slijedi je intenzivan edukacijski program potpomognut širokom ZIP mentorskom mrežom, kao i svakodnevni rad u ZIP.Factory coworking prostoru, zajedno sa drugim startupovima iz ZIP alumni mreže ali i drugim coworkerima.

Najbolji timovi će nakon četiri mjeseca imati priliku primiti i investiciju do 10.000 GBP te ovisno o potrebi nastaviti razvijati projekt u ZIP-u kao član ZIP alumni mreže.

Ovo su timovi 7. generacije ZIP Startup programa:

Bite je mobilna shopping aplikacija koja omogućuje korisnicima da prate svoje najomiljenije fashion trgovine u gradu i među prvima kupe ekskluzivno snižene proizvode definirajući po želji mjesto i vrijeme dostave, čak i unutar 90 minuta od kupnje.

Cinebond je aplikacija koja na osnovu ponuđenih i odabranih filmova koji se trenutno prikazuju u obližnjim kinima spaja filmoljupce. Odaberi film, podijeli kokicu sa osobom koja ti se sviđa i ‘trk zajedno u kino!

Drafter je web aplikacija koja omogućava igranje nogometne fantasy lige. Pruža korisnicima novu dimenziju praćenja nogometnih utakmica i mogućnost pokazivanja nogometnog znanja.

GP Arena je sustav za potporu vozačima motocikala. Zadaća sustava je prostorno-vremensko praćenje vožnje i analiza iste, recomendation system pneumatika te social network za populaciju koja voli motocikle.

Mobicon aplikacija pretvara smartphone svakog sudionika predavanja u bežični mikrofon! Vašu publiku će dodatno angažirati funkcionalnosti odgovaranja na ankete i komentiranja u stvarnom vremenu.

Mr. Nice omogućava vlasnicima poduzeća kontrolu na daljinu većine dijelova mobilnih telefona njihovih zaposlenika te roditeljima uređaje njihove djece. Pruža informacije o aktivnostima i kretnjama u obliku statističkih podataka.

UducateMe pomaže ljudima da kroz razmjenu znanja i iskustva grade svoju reputaciju što im omogućava unaprijeđivanje ili promijenu karijere.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.