AL_veliki

S ponosom objavljujemo da je startup 2. generacije ZIP-a Appointment Labs lansirao svoj prvi proizvod Deal Scheduler za online rezervaciju termina putem grupnih kupovina.

Deal Scheduler služi za brzu online rezervaciju termina preko stranice za grupnu kupovinu u koju je prethodno integriran. Proizvod je namijenjen servisima za grupnu kupovinu i njihovim partnerima iz uslužnih djelatnosti. Krajnji kupac usluge više neće morati koristiti telefon da bi rezervirao kupljenu uslugu, već se termini mogu rezervirati direktno sa same stranice putem rezervacijskog gumba.

2020-07-26 17.34.35Autori (Dennis Puzak, Tvrtko Kračun i Goran Mijalčić) su rješenje osmislili nakon suradnje sa velikom domaćom stranicom za grupnu kupovinu oko organizacije ponude za jednu tvrtku koja je uspjela prodati preko 1000 kupona - i našla se u organizacijskim problemima zbog poziva kupaca koji su željeli rezervirati termin. Uslužne djelatnosti koje koriste Deal Scheduler sada mogu zaprimati rezervacije putem Interneta, pratiti kalendar s rezervacijama i upravljati njime.

Deal Scheduler već je naišao na globalni interes. U tijeku su prve integracije servisa u regionalne web stranice za grupnu kupnju, koje će uskoro primati rezervacije putem Deal Schedulera.

Appointment Labs,  je cloud platforma koja se sastoji od niza povezanih proizvoda. Svi proizvodi baziraju se na rezervacijama termina kod uslužnih djelatnosti, kao što su masažni i frizerski saloni, stomatološke ordinacije i slično. U planu je lansiranje još dva proizvoda do kraja godine, također vezana uz rezervacije termina. Sva tri proizvoda međusobno su povezana pa se podaci i korisnički računi iz jednog proizvoda mogu koristiti u drugima.

“Cilj projekta je omogućiti svim korisnicima rezervaciju termina kod svog omiljenog masera, frizera i sl. putem mobilnih uređaja i računala. Istovremeno, uslužne djelatnosti moći će nesmetano obavljati posao, bez učestale zvonjave telefona”  kazao je jedan od osnivača Dennis Puzak.