Jučer 10.04. održan je ZIP Mentor Showcase za drugu generaciju timova koji su ušli u ZIP: agroNode, Appointment Labs, MadBarz, Potrčko, Sizem, Sport in Time i Startupality. Timovi su se po prvi puta prezentirali ZIPovim mentorima te u nastavku imali s njima jedan na jedan mentoring sessione. Tako su dobili odgovore na željena pitanja, korisne savjete i naravno ono što im je bilo najvažnije - feedback. U daljnjem radu imat će mogućnost izbora mentora koji će ih voditi tijekom ZIPovog predinkubacijskog programa.

Mentori koji su nazočili: Luka Abrus, Boris Bandić, Mihovil Barančić, Tomislav Car, Saša Cvetojević, Saša Divjak, Nikša Gopčević, Marko Kovač, Dalibor Marijanović, Dragan Marković, Vlatka Petrović, Damir Sabol, Stan Schroeder i Saša Šarunić. Zahvaljujemo im na sudjelovanju!

Jučer je bio buran dan. Mali uvid kako nam je bilo.

 

Fotograf: Hrvoje Mihajlic

 

Fotograf: Hrvoje Mihajlic

 

Prije ZIP Mentor Showcasea imali smo posjet mladih nezaposlenih ljudi u sklopu projekta “Proljetna škola poduzetnosti - put za osnaživanje mladih u lokalnim zajednicama”. Saša Cvetojević i Nikola Devčić održali su im zabavnu i interaktivnu prezentaciju o poduzetništvu, startupima i njihovom financiranju, cjelokupnom startup ekosustavu i naravno o mogućnostima koje im se nude u ZIPu.

 

Startup ekosustav - uvijek zanimljiva tema mladima