zip_dell2

Danas smo službeno objavili da nam je DELL postao IT partner. Na pressici za novinare koja je održana u klubu Pepermint potpisali smo ugovor sa tvrtkom koja  je izrazito usmjerena na pružanje cjelovitih informatičkih rješenja, čime privatnim i poslovnim korisnicima želi omogućiti sve što im je potrebno od IT infrastrukture.

Naš uspjeh i trud prepoznao je DELL koji će biti tehnološka potpora slijedećim generacijama timova koji će biti dio našeg predinkubacijskog procesa. Transfer znanja i knowhowa od takvog svjetski velikog tehnološkog partnera startupima će biti od iznimnog značaja.

Na današnjoj pressici Filipa Petović, marketing menadžer za Jugoistočnu Europu istaknula je: „Poduzetništvo je sastavni dio naše DNA i naša je želja omogućiti ljudima da koristeći inovativna rješenja postignu željene rezultate, ostvare kompetitivnu prednost i prošire svoje poslovanje “.

„Iznimno smo zadovoljni što ulazimo u partnersku suradnju s tvrtkom DELL, koja će timovima u ZIP-u omogućiti rad na modernoj i snažnoj računalnoj opremi i osigurati vrhunsku tehnološku podršku” rekao je Saša Cvetojević.