Uspješno smo održali Progress review! Progress review je točno pola puta od kada su timovi 3. generacije ušli pod naše okrilje. Timovi su predstavili svoj razvoj i napredak kroz prva tri mjeseca koja su proveli u ZIP-u. Nekoliko timova je došlo u fazu naplate svojih usluga i sada se fokusiraju na poboljšanje iskustva svojih korisnika! Timovi su prezentirali najveće koristi koje su dobili u ZIPu, a to je rad s mentorima i podrška i praćenje njihovog rada od strane ZIPa.

Tim koji je pokazao najveći napredak u prva 3 mjeseca osvojio je novčanu nagradu od 1001 euro koja je osigurana u suradnji ZIPa i Erste banke. Nagređeni tim je Greenpie. Nagradu je uručio Ivan Babić, direktor poduzetničkog centra Zagreb koji je naglasio: “Jako mi je drago što je Erste banka koja potiče mlade i kreativne IT projekte u suradnji sa ZIP-om našim stalnim partnerom u mogućnosti na ovaj način danas stimulirati mlade i uspješne ljude kroz ovako inovativne projekte, te se zaista nadam da će svi kandidati jednog dana postati isti takvi poduzetnici. Također se nadam da će neki od ovih ideja prezentiranih danas doći u paletu naših usluga.”

Upravo je sada pravo vrijeme da pozovemo novu generaciju u ZIP!  Ako imate ideju, počeli ste ju razvijati, a niste sigurni kako, niste sigurni kome ćete prodavati svoj proizvod, ne znate kako se otvara firma; ili sve to već znate, ali se projekt ipak ne razvija kako ste očekivali tada vam je potrebna pomoć ljudi koji su sve to prošli, koji su napravili svoj dio grešaka, ali su iz njih uspjeli naučiti potrebno i na kraju pokrenuli uspješan startup.

Četvrta generacija timova proći će program temeljen na lean startup metodi koji će im pomoći u provjeri njihovog business modela i nalaženju prvih korisnika i kupaca. Ubrzati će vaš razvoj, smanjiti vrijeme i energiju uloženu u nebitne stvari. ZIP timovi će naučiti komunicirati s medijima, a imati će i puno prilika to pokazati. Tehnološka potpora omogućena je svakom timu. Sve ovo je za ZIP timove potpuno besplatno!

Prijave su otvorene do 22.12. do 23:59. Prijavite se!

We will challenge, encourage and support you!

Član startupa Greenpie i Ivan Babić

Član startupa Greenpie i Ivan Babić

 

Tagged with →