U subotu, 29.09.2012. u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva održat će se prva od tri radionice u organizaciji udruge eALUMNI na temu “Sam svoj poslodavac”, pod nazivom “Prvi koraci u poduzetništvu”.

Cilj ovih radionica je informiranje i edukacija polaznika koji imaju poduzetnički duh i inicijativu za pokretanje vlastitog poduzeća o izazovima s kojima će se susresti kao budući poduzetnici.

Serijal će se sastojati od tri radionice koje će educirati polaznike o izazovima poduzetništva od samih početaka, odnosno trenutka kada se rađa ideja o stvaranju proizvoda, pa do svih izazova vezanih uz samo vođenje startupa.

Osim formalnoga dijela koji će održati iskusni poduzetnici, polaznici će imati prilike za druženjem i upoznavanjem novih ljudi tijekom pauza za kavu i velikog zajedničkog ručka.

Svi polaznici radionice dobivaju potvrdu o sudjelovanju, a polaznici koji uspješno završe sve radionice dobivaju certifikat Udruge koji mogu priložiti svom životopisu.

Participacija za sve troškove, uključujući nastavne materijale, ručak, kavu i grickalice, iznosi 100 HRK. Broj polaznika ograničen je na 25, stoga požurite i prijavite se preko Entria!

(Raspored aktivnosti)

Tagged with →