Nakon nedavno održane radionice “Prvi koraci u poduzetništvu”, eALUMNI priprema drugu od tri radionice na temu “Sam svoj poslodavac” pod nazivom “Poduzetn(ičk)o savjetovanje”. Cilj ovih radionica je informiranje i edukacija polaznika koji imaju poduzetnički duh i inicijativu za pokretanje vlastitog poduzeća o izazovima s kojima će se susresti kao budući poduzetnici.

U slučaju da tek razmišljate o pokretanju vlastitog projekta ili ste već učinili prve korake, pozivamo Vas da rezervirate subotu, 16. veljače u svom kalendaru.

Radionica će se održati u subotu 16. veljače 2013. u periodu od 10:00 do 16:45 na poznatoj ZIP.Events lokaciji.

Na radionici će ovaj puta vrijedna iskustva i konkretne savjete s prisutnima podijeliti:

  • Mato Mrkalj – bivši predsjednik eSTUDENTa i zaposlenik DaimlerChrysera, odnedavno osnivač vlastite tvrtke
  • Krešimir Delač – bivši zaposlenik T-HTa, Ericsson Nikole Tesle, član mnoštva organizacija i projekata, sa dvogodišnjim suvlasništvom u tvrtci za poslovno savjetovanje

Osim formalnoga dijela koji će održati iskusni poduzetnici, polaznici će imati prilike za druženjem i upoznavanjem novih ljudi tijekom pauza za kavu i velikog zajedničkog ručka. Svi polaznici radionice dobivaju potvrdu o sudjelovanju, a polaznici koji uspješno završe sve radionice dobivaju certifikat koji mogu priložiti svom životopisu.

Participacija za sve troškove, uključujući nastavne materijale, ručak, kavu i grickalice, iznosi simboličnih 100 HRK. Broj polaznika ograničen je na 25 i brzo se puni, stoga požurite i prijavite se!

Share →
Tweet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>