Na ZIP MasterClassu koji je održan u ZIP.Events prostoru predstavili su se timovi 4. generacije!

Vitaly Golomb

Predavač, Vitaly Golomb

Događaj je otvorio Ivo Špigel koji je najavio 4. generaciju ZIPa nakon čega je održano predavanje jednog od poznatih mentora i savjetnika investicijskog fonda 500Startups, Vitalya Golomba. Nakon predavanja uslijedila su pitanja prisutnih koji su pokazali velik interes za teme dizajna i korisničkog iskustva u digitalnim tehnologijama, tzv. „UI“ i „UX“, što je na današnjem tržištu nerijetko presudno za tržišni uspjeh projekata i proizvoda.

Uz predavanje, predstavila se i 4. generacija Zagrebačkog inkubatora poduzetništva koja je ovaj tjedan započela s programom. Šest je timova koji su ušli u ZIP program:

  • Bithub – pruža način za praćenje korisnika na više društvenih mreža i vezanje njihovih aktivnosti u jedan profil, prikupljanjem korisničkih aktivnosti vezanih uz brand.
  • Hockey Coach Vision – intuitivni softver za trenere hokeja.
  • Minicloudbox – infrastrukturno IT rješenje, koncipirano za malo i srednje poduzetništvo. Osigurava vlastito rješenje u oblaku, smješteno u sigurnosti vašeg ureda.
  • SpotXplorer – online servis namijenjen turističkim i uslužnim djelatnostima za jednostavno kreiranje personalizirane turističke ponude kako bi se potencijalnom gostu dalo što kvalitetniju informaciju prije, za vrijeme i poslije boravka na željenoj lokaciji.
  • Sporttourism.com – međunarodni pružatelj usluga rezervacije sportsko rekreativnih aktivnosti. Sadržava kompletnu ponudu kvalitetnih programa sportskih aktivnosti na jednom mjestu.
  • Stikeestore - online platforma za prodaju i distribuciju brendiranih i dizajnerskih naljepnica.