Kako ne bi bilo sve prejednostavno i dosadno, pored otvaranja i puštanja timova u rad, ZIP organizira i još jedno predavanje. Naime, u goste nam dolazi dr. Raine Hermans!

Dr. Raine Hermans je jedan od vodećih ljudi Tekesa, finske  financijske agencije za tehnologiju i inovaciju odnosno hrvatske verzije BICRO-a samo na jednom višem nivou. Na svojoj poziciji direktora “strateške inteligencije”, dr. Hermans se bavi reorganizacijom jedinice za analizu utjecaja u centar za stratešku inteligenciju koja će pomoći unutarnjim, ali i vanjskim klijentima agencije.

U svom predavanju, dr. Hermans će pokušati istaknuti bitne razlike između finskog i hrvatskog pristupa inovaciji, kako se u Finskoj inovacija financira i podupire, a dat će i neke smjernice u kojem smjeru vidi da bi se to trebalo popraviti. Također, dr. Hermans će se orijentirati i na finske startupove.

Predavanje će se održati u ZIP.Events u Zvonimirovoj 8 u srijedu 7. studenog s početkom u 17h. Predavanje je otvoreno svima, a kako biste rezervirali svoje mjesto, prijavite se što prije (kad popunimo kapacitet, zatvaramo prijave).

Ovo se predavanje sprema već duže vrijeme, stoga ga nipošto nemojte propustiti! Vidimo se!

Tagged with →