ZIP vijesti

Puno se toga događa u ZIP-u svakog tjedna, budite u toku sa posljednjim novostima.
IMG_2429-1440x400
06
Svi
2016

ZIP MasterClass: Pyry Taanila ‘zapalio’ publiku svojim Catchboxom

by Domagoj Delimar

Zahvaljujući suradnji s Ambasadom Finske u Zagrebu jučer smo održali prvo u novoj seriji ZIP MasterClass predavanja i ugostili finskog industrijskog dizajnera i suosnivača startupa Catchbox, Pyrya Taanilu.

Prvi u sezoni ZIP MasterClass događanja otvorio je veleposlanik Finske u Hrvatskoj, Timo Rajakangas. Izrazio je zadovoljstvo sada već dugogodišnjom suradnjom sa Zagrebačkim inkubatorom poduzetništva te mogućnost da kroz ovakav jedan projekt mogu pomoći u razmjeni znanja i iskustava između finskih i hrvatskih poduzetnika.

Pyry Taanila je opisao važnost dizajna u startup svijetu, ali i šire, od procesa dizajniranja proizvoda, tzv. design thinkinga, do toga kako je istim procesom nastao potpuno novi segment proizvoda - Catchbox - bežićni mikrofon posebno dizajniran tako da se može bacati u publiku, koji je naravno publika jučer imala priliku isprobati na predavanju. :)

I moramo priznati da je publika ovaj puta bila uključenija nego inače, da li je to zbog samog Catchboxa ili jednostavno zanimljivog gosta, to ne možemo sa sigurnošću znati…

ZIP MasterClass predavanja će se nastaviti pa pratite objave. Podsjećamo, ZIP MasterClass označava dovođenje stranih stručnjaka i poduzetnika za mentoriranje ZIP timova, nakon čega ZIP-ovi gosti održe i predavanje/radionicu za javnost.

Domagoj Delimar

Domagoj Delimar

Content and community manager @ZIP. Into tech, marketing, startups & growth + pretty much everything else on & beyond this pale blue dot. Can be reached @domdelimar.